• İngilizce Eğitim Kursu

"Speaking" Odaklı, yabancı (UK) hocalar eşliğinde hızlı öğrenme teknikleri ile kısa sürede konuşmaya başlayacaksınız. Dil eğitimini eğlenceli hale getiriyoruz. · Artık eğlenerek, ezberci olmadan konuşmaya başlayacaksınız! · İstanbul Finans Derneği’nde 4-5 kişilik gruplar halinde özel ders fırsatını kaçırmayın

Eğitime Kayıt Yaptırın

• Ödeme Sistemlerinde Yenilikçi Trendler ve BitCoin

Dijital Dönüşüm Derneği'nin düzenlediği İstanbul Finans Derneğinin de İş ortağı olarak katkı sunduğu 28 Nisan 2016 Perşembe günü Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştireceğimiz "Ödeme Sistemlerinde Yenilikçi Trendler ve BitCoin" başlıklı Cyber Payment Forum'na tüm üyelerimizi bekliyoruz. Açılış konuşmasını BitCoin Vakfı Başkanı Jon Matonis'in yapacağı etkinliğimize katılmak isteyen derneğimizin bireysel ve/ya kurumsal tüm üyeleri http://cyberpayments.org adresinden detaylı bilgi alabilir ve M5623u5423I kodunu kullanarak %20 indirimli kayıt yaptırabilirler.

• WordPress Eğitimi ile 2 Günde Kendi Siteni Kendin Yap

WordPress güçlü bir kişisel yayım platformudur ve internette bir yayımcı olarak kullanıcının tecrübesini mümkün olduğu kadar çekici hale getirmek için tasarlanmış özellikler ile gelmektedir. Özgürce dağıtımı yapılan, standart, hızlı, hafif ve kişisel ayarlarıyla ve tamamen istenilen özelliklere göre değiştirilebilir çekirdeğiyle bir yayım platformu sunmaktadır.

Eğitim için Kayıt Yaptırın

• Öğrenci, Akademisyen ve Sektör Profesyonelleri

İstanbul Finans Derneği web sitesi, dergisi, yayın ve sosyal mecralarında yayınlanmak üzere Finans ve Bankacılık sektörü ile ilgili araştırma, makale, blog, infografik vb. içerikler üretecek kişiler arıyoruz. info@istanbulfinansdernegi.org adresinden bize ulaşabilirsiniz!

• Toplantı Odalarımız Hizmetinizde

Toplantılarınızı daha başarılı ve verimli hale getiren ortamlar için Toplantı Odalarımız hizmetinizde. Toplantı, Eğitim ve Seminer salonu formatındaki odalarımızı çok cazip fiyatlarla rezerve etmek için bize ulaşın.

• Cafe Finans

Hafta içi her gün 09:00 ile 20:00 arasında siz değerli üyelerimizin hizmetinde.

Finans Profesyonelleri Buluşuyor

Finans sektörünün en önemli parçası, sektörün profesyonelleri bir araya gelerek kişisel ve mesleki gelişimlerini arttırıyor ve kariyerlerinde bir adım daha yükseliyorlar.
Siz de İstanbul Finans Derneği'nin üyesi olarak bir çok alanda düzenlediğimiz etkinliklere katılabilir, sektördeki etkinizi attırabilirsiniz.

Etkinlikler

Mesleki uzmanlık, kişisel gelişim ve yabancı dil eğitimleri ile kendinizi geliştirme imkanına kavuşurken, sektörün önde gelen uzmanları ile seminerlerde buluşup sektörü konuşuyoruz.

Danışmanlık Hizmetleri

Zor zamanlarda, yanınızda birine ihtiyaç duyduğunuzda uzman destegiyle İstanbul Finans Dernegi; Hukuki, Psikolojik ve Kariyer danışmanlığınızı yapıyor.

Networking Fırsatları

Aynı sektörde, aynı alanda, farklı şirketlerde çalışanlarla tanışmak ister misiniz? Sektörün duayenlerini tanımak ve görüşlerini almak için sizi de bekliyoruz.

Background Image

Sizi de bekliyoruz.

İstanbul Finans Derneği'nin faaliyetlerinden yararlanmak, etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
  • Sektöre özel etkinliklerimizden, size özel fırsatlardan faydalanmanız için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.

• İstanbul Finans Derneği'ne üyelik tamamen ücretsiz ve gönüllülük esaslıdır. İstediğiniz zaman listeden ayrılabilirsiniz.

Gelişmeler için @istanbulfinansd'yi takip edin

Insta
    Gram'da

İstanbul Finans Derneği

Tüm Instagram fotoğraflarımızı@istanbulfinansdernegi adresinden
    takip edebilirsiniz.

Tanışmaya bekliyoruz

İstanbul Finans Merkezi'nde, Ümraniye'de bir çok banka ve finans kurumunun yanı başındayız.
    Sıcak bir fincan kahve ile tanışmaya bekliyoruz...
    Haritayı Göster